Starta bolag i Estland

Starta ditt bolag i Estland, snabbt och enkelt!

Om oss

SPECIALISTER PÅ BOLAG I ESTLAND

Vi är en konsultfirma som specialiserar sig på att hjälpa kunder att starta bolag i Estland och erbjuder ett brett utbud av tjänster som hjälper dig att driva ditt estniska företag med framgång. Vi är verksamma inom tre huvudsakliga affärsområden:

    • Företagsbildning och förmedling av företag i såväl Estland och Sverige samt andra EU-länder. Som registrerade ombud hos Bolagsverket kan vi förmedla lagerbolag, vilket gör det snabbt och kostnadseffektivt att starta aktiebolag.
    • Redovisning. Vi har ett brett utbud av ekonomitjänster och håller oss uppdaterade om gällande regelverk i respektive land.
    • Managementtjänster. Vi hjälper dig med ditt företags verksamhet och organisationsstrukturen. Du kan få juridisk rådgivning av våra erfarna advokater och affärsjurister, hjälp med att sätta upp avtal och stöd i förhandlingar eller tvister.

 

Flera av oss har en bakgrund som bolagskonsulter och vi har själva drivit företag inom branscher såsom fastighetsförvaltning och kontor - alltid med management i fokus. Med oss som din partner kan du känna dig trygg i att alltid ha någon vid din sida som ger dig stöd i hela ditt företagande - från start och strategiplanering till den dagliga driften.

 

Kontakta oss idag för att få mer information om start av bolag i Estland!