Starta bolag i Estland

Starta ditt bolag i Estland, snabbt och enkelt!

Starta bolag

STARTHJÄLP MED EN TRYGG PARTNER VID DIN SIDA

Med vår långa erfarenhet av uppstart och förmedling av företag hjälper vi dig att starta bolag i Estland.

Du väljer själv om du vill förlägga hela verksamheten till Estland eller om du ser en fördel av att ha en filial i Sverige. Det hela beror på vilken typ av verksamhet du har och var det passar bäst att förlägga olika delar.

Estland är ett av de bästa länderna i EU när det gäller skatter och skattesystemet är enkelt att förstå. Men det finns fler faktorer som gör Estland till ett fantastiskt land för att starta och driva företag.

Estland - ett land med många fördelar

Estland är ett av de mest avancerade IT-länderna i EU med en väl utbyggd IT-infrastruktur och många välutbildade med hög IT-kompetens. Lönerna ligger samtidigt lägre än i Sverige.

Det välmående och stabila banksystemet gör Estland till ett tryggt land att investera i. Det går dessutom snabbt att ta sig över till Estland vid behov. Flyg från Stockholm till Tallin går på en knapp timme och det finns ett flertal förbindelser varje dag från både Bromma och Arlanda.

Rent praktiskt är det mycket enkelt att starta bolag i Estland. Vi erbjuder färdiga paketlösningar som ger dig komplett service inklusive registrering av bolaget, kontakt med myndigheter och banker, löpande förvaltning inklusive styrelsemöten och bolagsstämmor samt hantering av bokföring, redovisning och liknande.

Vi tar hand om alla formaliteter så att du kan koncentrera dig på att driva ditt företag med framgång!

 

Kontakta oss idag för att få mer information om start av bolag i Estland!